12 Липня 2018
Новини

Школяр прийшов на уроки в бюстгальтері

Школяр прийшов на уроки в бюстгальтері

У Великобританії школяр влаштував акцію протесту і разом з друзями прийшов на уроки в спортивному бюстгальтері.

Як повідомляє mirror.co.uk., в цей день його було усунуто від навчання.

Реймонд Дін (Raymond Deane) з Ліверпуля вирішив заступитися за однокласницю, яку публічно відчитали і вигнали додому через те, що на ній був спортивний топ. «Реймонд дуже розлютився і сказав, що її повинні були відвести в сторону і поговорити з нею, а не лаяти перед класом, тому що дівчатка і так не впевнені в собі», - пояснила Кім, мати 15-річного хлопчика.

Коли підліток повернувся додому, він попросив у сестри і її подруг спортивні бюстгальтери і на наступний день підмовив трьох друзів прийти в них на заняття. Чотирьох школярів ізолювали від інших учнів і запропонували або переодягнутися і повернутися в клас, або відправлятися додому. Однокласники Діна зняли топи, сам же Реймонд пішов до кінця.

Мати хлопчика зізналася, що пишається вчинком сина. «Я дуже рада, що він заступився за дівчинку. Я розумію, що вчителі послали його додому, бо так само вчинили з його однокласницею, але вони взагалі  не повинні були проганяти її », - додала Кім. За її словами, в школі дозволяють ходити з кольоровими волоссям і пірсингом, тому вона не вважає, що спортивні топи повинні бути під забороною.

Проте директор школи Алан Оуен (Alun Owen) зазначив, що хоча в їхньому закладі і немає форми, учні повинні одягатися «як потрібно»: «Ми намагаємося підготувати їх до дорослого життя і до роботи в офісі, яка передбачає вміння одягатися по-різному для різних випадків».

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, великобританія, школярі, курйози
В тему