12 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 12 липня 2018 - навколо один обман

Місячний календар на 12 липня 2018 - навколо один обман

12 липня 2018 року в 12:00 - 29-й місячний день. У цей день навіть подумки не можна будувати ніяких планів, а тим більше не можна починати нічого нового. Не можна вірити жодним обіцянкам, чуткам або прогнозами на майбутнє - навколо один обман.

Один з критичних днів, передає mirkosmosa.ru.

Природа систематизує об'єкти за принципом «подібності доль» - ситуації, що  виникають, є відображенням внутрішнього світу. Рекомендую проявити цілеспрямованість і стійкість перед зовнішніми впливами.

Життєздатність людського організму знижується. Він швидше втомлюється, його реакції сповільнюються. Людина втрачає енергію і стає менш активною.

У цей період емоційного і фізичного спаду доцільніше займатися налагодженими справами, які не вимагають особливих зусиль. Цей день допоможе зміцнити ваш авторитет, підвищить самооцінку і віру у власні сили.

Місяць у знаку Рак. Можлива підвищена емоційність, вразливість. Рекомендується займатися всіма домашніми справами, створювати домашній затишок, піклуватися й опікувати близьких. Займатися серйозними справами не варто.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему