12 Липня 2018
Новини

Стрілець в турботах, а Козеріг у поїздках

Стрілець в турботах, а Козеріг у поїздках

Гороскоп на четвер, 12 липня 2018, розповість усім знакам зодіаку, що на них сьогодні чекає.

Овен

День, скоріше за все, буде досить спокійним. Постарайтеся з усього того, що відбувається витягти максимум вигоди і задоволення.

Телець

Можливі раптові зміни в сім'ї і сердечних справах. У ці дні Тельці схильні приймати поспішні рішення, які можуть спричинити ланцюжок непорозумінь.

Близнюки

Близнюкам доведеться терміново мобілізуватися, щоб брати участь відразу ж в декількох великих заходах. Не переживайте за наслідки - ви будете на висоті.

Рак

Успіх буде супроводжувати практично у всіх справах. Зараз варто згадати про старі зв'язки, вони можуть виявитися дуже корисними для професійної кар'єри.

Лев

Зірки рекомендують Діві бути спокійною і миролюбною, інакше ви легко попадете в конфліктну ситуацію. Фінансове становище помітно покращиться, тому можна дозволити собі покупки.

Діва

В даний період не женіться за професійною вигодою, ви за це можете заплатити подвійну ціну. У фінансах будьте стриманішими, постарайтеся не вкладати гроші в сумнівні заходи або не дуже потрібні речі.

Терези

Ймовірна роздвоєність душі, емоційна нестійкість, постійне порушення аж до зривів. Неминучі сплески душевних переживань.

Скорпіон

Зірки рекомендує Скорпіону терміново помиритися з тими, з ким він знаходиться в затяжній сварці. Від цього залежить багато чого, особливо, ваш душевний спокій.

Стрілець

Багато турбот ляже на ваші плечі, розібратися з ними вдасться не скоро. Будь-яким способом уникайте конфліктів і з'ясування відносин.

Козеріг

Цей день принесе нові знайомства і поїздки. Правда, у деяких Козерогів маса часу піде на облаштування свого житла.

Водолій

Водолій успішно розрулить будь-яку ситуацію, що стосується професійних справ. Акуратно розпоряджайтесь грошима і продажем майна, інакше промашки будуть серйозними.

Риби

Доведеться покрутитися, але витрачені час і сили повністю себе окуплять. Плоди ваших зусиль зможуть помітно підвищити настрій і зміцнити віру в себе.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему