12 Липня 2018
Новини

В Луцьку на хабарі піймали поліцейського начальника

В Луцьку на хабарі піймали поліцейського начальника

На корупції «погорів» керівник Волинського управління внутрішньої безпеки поліції.

Силовики центрального апарату Департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції викрили та затримали виконувача обов’язків начальника Волинського управління внутрішньої безпеки поліції. Місцевого поліцейського «чина» спіймали на вимаганні та отриманні хабара за непритягнення працівника поліції до відповідальності. Інформує прес-служба волинської поліції.

У центральному апараті отримали оперативну інформацію про причетність очільника Волинського УВБП до корупційної діяльності. 38-річний полковник поліції за непритягнення співробітника обласної поліції до кримінальної відповідальності вимагав три тисячі доларів США.

За зібраними матеріалами детективи Головного слідчого управління Нацполіції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 КК України. Хабарника у поліцейських погонах затримали в порядку ст. 208 КПК України, за підтримки та процесуального керівництва Генпрокуратури , бійці відділу швидкого реагування Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції відразу після отримання ним хабара. Найближчим часом йому оголосять підозру й оберуть запобіжний захід.

«Працівник Департаменту внутрішньої безпеки Національної поліції України має бути взірцем для всіх поліцейських, а у разі протиправних дій – відповідати за всією суворістю закону, без жодних винятків», – підкреслив начальник ДВБ НПУ, генерал поліції третього рангу Євген Коваль.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, кримінал, хабар, поліція
В тему