11 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 11 липня 2018 - один з найсприятливіших днів

Місячний календар на 11 липня 2018 - один з найсприятливіших днів

11 липня 2018 року в 12:00 - 28-й місячний день. Один з найбільш сприятливих днів. Енергетика цієї місячної доби дуже гармонійна. Головне не порушити її гармонійність своєю поведінкою.

Передає mirkosmosa.ru.

Треба підтримувати у себе піднесений настрій і постаратися, щоб думки і наміри були добрими. Не можна проводити дії, спрямовані навіть на найменший руйнування.

Не можна копати землю, рвати квіти і вбивати комах. День не призначений для бурхливої активності - час споглядальності. Не приймати різких рішень. Якщо вам це вдасться, ви в цю місячну добу можете зрозуміти про життя щось абсолютно нове. Може навіть відкритися вищий сенс вашого існування.

Життєздатність людського організму знижується. Він швидше втомлюється, його реакції сповільнюються. Людина втрачає енергію і стає менш активною.

У цей період емоційного і фізичного спаду доцільніше займатися налагодженими справами, які не вимагають особливих зусиль. Цей день допоможе налагодити відносини з людьми, усунути плутанину в справах і думках.

Місяць в знаку Близнюки. Сприятливий період для отримання та обміну інформацією, для коротких поїздок. Швидше за все, він сприятливий для друкарень і газет.

Кращий час для ведення переговорів. Тривалі капіталовкладення, початок затяжних справ, покупку нерухомості і меблів краще відкласти на інший період.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему

Останні матеріали