10 Липня 2018
Новини

Водії луцьких маршруток відмовляються возити людей на кінцеві зупинки

Водії луцьких маршруток відмовляються возити людей на кінцеві зупинки

Мешканці Луцька нарікають на незадовільну роботу водіїв маршруток.

За словами директора департаменту «Центр надання адміністративних послуг у місті Луцьку» Лариси Карп’як, у групу оперативного реагування «15-80» надійшло 24 звернення, які стосувалися роботи маршрутних автобусів.

«Нарікали лучани на відсутність рейсів, особливо у ранкові та вечірні години й у вихідні дні, великий інтервал та недотримання графіків руху, грубу поведінку водіїв, порушення ними Правил дорожнього руху, відмову їхати до кінцевої зупинки, відсутність навігаторів та брудний і занедбаний стан автобусів на маршрутах: 9а, 11, 12, 17, 22, 23, 24, 25, 28, 29, 31»,  – зазначила посадовець.

Виконувач обов’язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт різко відреагував на такий стан речей. Він наголосив, що скарги на перевізників повинні бути «жорстко розглянуті» й усі винні мають бути покарані.

Він зауважив, що коли перевізники приходили і просили підвищити плату за проїзд, то обіцяли, що всі проблеми зникнуть: «і з вечірніми і ранковими рейсами все буде в порядку, і водії будуть поводити себе належним чином з пасажирами, і бруд з транспортних засобів зникне».

«Ситуація не змінилася: ціни піднялись, а якість послуг не поліпшилася. Тому потрібно жорстко реагувати на всі скарги від людей на перевізників і карати їх за неналежну організацію роботи», – сказав Пустовіт.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, сесія, луцька міська рада
В тему