10 Липня 2018
Новини

У Полтаві десятеро рятувальників виловлювали іномарку зі ставка

У Полтаві десятеро рятувальників виловлювали іномарку зі ставка

В обласному центрі бійці ДСНС вилучили із водойми легковий автомобіль: п’яний водій не впорався з кермуванням і злетів із дороги в став.

Вчора, 9 липня, о 19:46, рятувальники Полтавщини отримали повідомлення, що на окраїні облцентру – на вулиці Лановій у селищі Рибці, що в Київському районі міста, – потрібно витягнути авто з водойми. Приїхавши на місце події, бійці ДСНС виявили у ставку іномарку «Фольксваген Пассат»: водій не впорався з керуванням, машина злетіла із дороги в воду і перекинулася на дах. Про інцидент інформує ГУ ДСНС України у Полтавській області.

Як встановили співробітники поліції, які теж прибули на виклик, 38-річний водій відбувся переляком. Чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння і проходити алкотест категорично відмовився. На нього оформили протокол за водіння напідпитку.

За допомогою лебідки надзвичайники поставили автомобіль на колеса та витягли на берег. На місці дорожньої-пригоди працювали десятеро рятувальників та дві одиниці техніки. Правоохоронці ж відтягнули транспортний засіб на штрафмайданчик.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, полтава, рятувальники, дтп
В тему