10 Липня 2018
Новини

Місячний календар на 10 липня-2018 - день обіцяє безліч відкриттів

Місячний календар на 10 липня-2018 - день обіцяє безліч відкриттів

10 липня 2018 року о 12:00 – 27-й місячний день. Вдалими будуть усі морські подорожі, прогулянки берегом моря, дуже корисні водні процедури. Цей день сильно пов’язаний з інтуїцією.

День обіцяє безліч несподіваних відкриттів, передає mirkosmosa.ru.

Можна несподівано відкрити для себе вихід з важкої ситуації, яка давно не дає вам спокою. Цього дня добре подорожувати, садити квіти, пізнавати світ з несподіваних сторін. Бажано сьогодні віддати борги.

Життєздатність людського організму знижується. Він швидше втомлюється, його реакції сповільнюються. Людина втрачає енергію і стає менш активною.

У цей період емоційного і фізичного спаду доцільніше займатися налагодженими справами, які не вимагають особливих зусиль. Цей день зможе захистити Вас від несподіванок, неприємностей і навіть допоможе отримати допомогу.

Луна в знаку Близнюки. Сприятливий період для отримання та обміну інформацією, для коротких поїздок. Особливо вдалий він для працівників друкарень і газет. Найкращий  час для ведення переговорів. Тривалі капіталовкладення, початок затяжних справ, купівлю нерухомості і меблів краще відкласти на інший період.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему

Останні матеріали