10 Липня 2018
Новини

На Рівненщині помер поліцейський, поранений при виконанні вилами

На Рівненщині помер поліцейський, поранений при виконанні вилами

25-літній інспектор Дубенського відділу поліції помер у нейрохірургії, так і не вийшовши із коми.

Від поранення, отриманого під час виконання професійних обов’язків, у нейрохірургічному відділенні помер 25-річний Олександр Гордійчук, інспектор групи реагування патрульної поліції Дубенського відділу поліції. Інформує Департамент комунікації Національної поліції України.

Повідомляється, що поранення плеча вилами та забій головного мозку важкого ступеня старший сержант поліції отримав 1 липня під час припинення правопорушення у селі Стовпець Дубенського району. Того злощасного дня близькл 21-ї вечора двоє правоохоронців приїхали до населеного пункту на виклик, щоб владнати конфлікт між сусідами. Люди, які викликали поліцію, скаржилися на 33-річного односельця, що той погрожує рушницею. Після розмови з «копами» чоловік, на якого скаржилися, вихопив вила, вдарив ними спочатку поліцейську автівку, а потім 25-річного поліцейського, після чого втік. Упродовж години дебошира затримали.

Пораненого правоохоронця доправили у Дубенську лікарню.  Медики намагалися врятувати життя поліцейського, однак він упав у кому і вчора увечері, 9 липня, не приходячи до тями, помер.

Олександр майже п’ять років в органах внутрішніх справ. Наприкінці червня був підвищений до звання старшого сержанта поліції, однак так і не встиг одягнути нові пагони. У померлого поліцейського залишилися дружина, батьки.

Зловмисник, який заподіяв непоправну шкоду поліціянту на службі, нині в ізоляторі тимчасового тримання.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, поліція, смерть, рівне
В тему

Останні матеріали