9 Липня 2018
Новини

На Прикарпатті старенька, зв’язана кабелем від радіо, випросила в грабіжника життя

На Прикарпатті старенька, зв’язана кабелем від радіо, випросила в грабіжника життя

На Івано-Франківщині за півдоби співробітники правоохоронних органів розшукали нічного грабіжника 96-річної пенсіонерки.

Близько 2-ї ночі суботи, 7 липня, грабіжник проник до помешкання літньої жінки в  одному із сіл Богородчанського району. Зв’язавши стареньку її кабелем  від радіо, вимагав віддати усі гроші, які вона накопичила про чорний день. Інформує Сектор комунікації поліції в Івано-Франківській області.

Зловмисник вийняв скло в дверях, відчинив защіпку і проник до будинку самотньої пенсіонерки.

Про подію до поліції близько 6-ї ранку повідомив сусід,  який опікується бабцею. Працівники поліції на місці події встановили, що до злочину причетний тутешній 68-літній мешканець. Як потім пояснив свої мотиви зловмисник, він намірявся заволодіти коштами старенької, яка, як сподівався, зберігає їх удома, заощадивши немало на «чорний» день. Проте, як виявилося, потерпіла повідомила правду нічному гостю, що гроші віддала сусідові. Обшукавши у хаті кожний закуток і,  на свій подив,  не знайшовши «скарбу», грабіжник узяв гаманець із  1000 гривень, які бабуся добровільно йому віддала і просила не забирати їй життя, бо й так недовго їй зосталося.

Відомо, що чоловік зловживає спиртним. До його честі, останньої совісті не пропив, бо залишив бабусі життя.

Інцидент правоохоронці кваліфікували як грабіж (ч. 3 ст. 286) КК України. Грабіжнику обирають запобіжний захід. На крадені гроші чоловік уранці накупив випивки та харчів і пішов на місцевий ставок відпочивати, де його й узяли тепленьким поліціянти. У вчиненому чоловік зізнався. Йому світять від чотирьох до восьми років тюрми.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, пограбування, пенсіонери, кримінал, поліція, івано-франківськ
В тему

Останні матеріали