9 Липня 2018
Новини

Місячний календар на дев'яте липня - уникайте конфліктів з людьми

Місячний календар на дев'яте липня - уникайте конфліктів з людьми

9 липня 2018 року в 12:00 – 26-й місячний день. Досить небезпечний день. Людей так і тягне посваритися. Цього треба уникати. У цей день робіть звичайні повсякденні справи, яку-небудь рутинну роботу, де не потрібно багато думати і приймати рішень.

Передає mirkosmosa.ru.

У цей день може виникнути бажання похвалитися, перебільшити свої досягнення. Зупиніться і вчасно замовкніть, якщо відчуєте щось подібне. Контакт в цей день по можливості  обмежте. Спілкуватися лише в разі потреби і з найнадійнішими людьми. Уникайте суєти, недолугої біганини по магазинах, пліток.

Гроші краще економити – є небезпека їх розтратити впусту. Дуже добре зустрітися з якj.-небудь мудрою людиною, якf допоможе тверезо оцінити дійсність і наставити на шлях істинний.

Життєздатність людського організму знижується. Він швидше втомлюється, його реакції сповільнюються. Людина втрачає енергію і стає менш активною. В цей період емоційного і фізичного спаду доцільніше займатися налагодженими справами, які не вимагають особливих зусиль. Цей день допоможе позбутися від туги, депресії, неприємних спогадів. Займіться повсякденними справами.

Місяць у знаку Телець. Даний період підходить для планування прибутку, для вирішення фінансових питань. У цей день необхідно зміцнювати своє соціальне і матеріальне становище, робити капіталовкладення. Можна використовувати цей час для покупки красивих або міцних, надійних речей для тривалого використання, наприклад, меблі, нерухомість.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему

Останні матеріали