8 Липня 2018
Новини

У Києві злочинець у розшуку кидався з ножем на «копів» і спробував узяти заручницю

У Києві злочинець у розшуку кидався з ножем на «копів» і спробував узяти заручницю

У столиці співробітники поліції затримали чоловіка, який із холодною зброєю кидався на патрульних та перехожих.

У неділю, 8 липня, близько півдня, у поле зору пішого наряду, що патрулював проспект Героїв Сталінграду в столиці, потрапив підозрілий громадянин. Чоловік явно занервував, помітивши правоохоронців, і різко змінив напрямок руху. Ідеться на сторінці столичних патрульних у Facebook

Коли поліцейські його спинили, то в ході перевірки встановили, що цей чоловік перебуває в розшуку. Коли це з’ясувалося, затриманий спробував утекти, та інспектори його наздогнали. Тоді суб’єкт вийняв із кишені одягу холодну зброю і, приставивши собі до горла лезо, став погрожувати «копам», що себе порішить.   Далі ще рас спробував «дати драла», при чому по дорозі намагався захопити у заручниці перехожу. На щастя, жінка встигла зачинитися в найближчому магазині. В підсумку патрульні такі загнали втікача в тупик, і той, зрозумівши, що не прорветься, почав кидатися із ножем на стражів правопорядку.

Відповідно до ст. 46 ЗУ «Про Нацполіцію» («Застосування вогнепальної зброї»), один з інспекторів здійснив попереджувальний постріл угору із табельного пістолета, та суб’єкт  не зреагував і далі погрожував полісменам. Після неодноразових попереджень припинити правопорушення, поліцейський кілька разів вистрілив у ногу правопорушнику. Далі все відбувалося швидко: пораненого зловмисника скрутили і надали домедичну допомогу. Скоро на місце подій приїхала «швидка» та забрала під конвоєм правоохоронців злочинця до медзакладу.

Правоохоронці проводять необхідні заходи для документування події.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, напад, поліція
В тему