8 Липня 2018
Новини

За добу столичні рятувальники витягли з Дніпра три трупи

За добу столичні рятувальники витягли з Дніпра три трупи

Протягом минулої чергової доби київські рятувальники дістали тіла трьох потопельників з головної річки України. Усі загиблі на воді – молоді чоловіки.

Минулої чергової доби столичні рятувальники тричі отримували виклики про потопельників у Дніпрі. Інформує ГУ ДСНС України у м. Києві.

Перше повідомлення до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у м. Києві надійшло 7 липня о 17:38 про те, що у Дніпрі біля вулиці Набережно-Корчуватської, що у Голосіївському районі столиці, плаває тіло людини.

На місце події прибули водолази Аварійно-рятувального загону спецпризначення. Рятувальники за допомогою спорядження на відстані 10 м від берега на триметровій глибині виявили та дістали тіло чоловіка 1986 року народження і передали працівникам правоохоронних органів.

Наступний виклик про смерть на воді надійшов о 20:59 – у річці Дніпро біля вулиці Верхній Вал, що на Подолі, люди вгледіли мерця. Прибувши на місце події, водолази за 40 м від берега на п’ятиметровій глибині виявили потопельника. Діставши тіло з води, передали його правоохоронцям. Як виявилось пізніше, це чоловік 1985 року народження.

Останній тривожний виклик до надзвичайників надійшов уже 8 липня о 05:50 про те, що біля острову Гідропарк недалеко від Венеціанського мосту, що у Дніпровському районі міста, у воді плаває утопленик. Проводячи пошукові роботи, водолази-рятувальники на відстані 15 м від берега на глибині 7 м знайшли тіло чоловіка 1989 року народження і передали поліції.

Причини та обставини трагічних випадків будуть встановлюватися правоохоронними органами.

Загалом з початку поточного року на водних об’єктах Києва загинула 31 особа, сімох людей вдалося врятувати.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, рятувальники, смерть, водойми, поліція
В тему