8 Липня 2018
Новини

Недільний гороскоп: Тельцям зберігати оптимізм, а Близнюкам не розраховувати на фінансовий успіх

Недільний гороскоп: Тельцям зберігати оптимізм, а Близнюкам не розраховувати на фінансовий успіх

Гороскоп на 8 липня 2018 року прогнозує всім знакам зодіаку відпочинок та проведення часу з друзями.

Овен

Необхідно бути активним і рухливим протягом усього дня. Якщо станеться збій в фізичній та емоційній системі, то не розраховуйте на успіх, фінансовий прибуток і визнання. Менше говоріть, а більше робіть – золоте правило для Овна, особливо якщо він прагне в короткі терміни реалізувати задумане.

Телець

Потрібно зберігати оптимізм, навіть якщо робоча обстановка буде дратувати і обурювати. Шукайте альтернативу всьому, що складається не так, як хочеться. В любові не лізьте зі своїми одкровеннями до обранця. Може, Тельцю взагалі забути про минуле, а жити справжнім? Добре підписувати контракти на довгий період.

Близнюки

Кидайте все, що сьогодні з першого разу не виходить. Якщо питання стосується фінансів, то взагалі краще відійдіть в тінь і вичікуйте. Проблеми вирішаться самі собою, тому переживати не варто. У нових контактах необхідно дотримуватися дистанції, щоб Близнюків ніхто не звинуватив у надмірній цікавості.

Рак

Цей день Раку слід використовувати для раніше не реалізованих ідей у ??творчій сфері. Всі технічні завдання відкладіть в сторону, вони не принесуть прибутку. Відмінний день для боротьби зі шкідливими звичками, зокрема негативними якостями. У любові у Рака можливі проблеми на ґрунті того, що він занадто зосереджений на своїх почуттях.

Лев

Добре б провести цей день на самоті, виїхати на природу і поплавати брасом. Що енергійнішими ви будете фізично, то швидше звільнитеся від похмурих думок. Обережніше за кермом автомобіля і водного транспорту. Лев може потрапити не тільки в аварію, але отримати забій або травму. Вечір подарує романтичну зустріч.

Діва

Не слід вторгатися в чуже особисте життя, тим більше, давати непотрібні поради. Нехай люди самі розбираються, а вам краще потурбуватися про влаштування своєї долі. Скільки можна бродити по світу в пошуках ідеального партнера? Придивіться до оточення. Уникнути грубих помилок в роботі Діві допоможе більш досвідчений колега.

 

Терези

Візьміть за основу в роботі свої минулі проекти і завдання, нехай вони служать прикладом, тоді недоліків буде набагато менше. Сьогодні корисно займатися документацією, підписувати договори та контракти. У сім'ї можливий конфлікт на фінансовому ґрунті. Терезам краще з усім погоджуватися, ніж сперечатися до хрипоти.

Скорпіон

Краще відмовитися від важливих справ і відправитися на природу. Відпочинок піде на користь, допоможе зміцнити здоров'я і додасть оптимізму. Не варто занурюватися в переживання про колишню любов. Тим більше, що на горизонті у темпераментного Скорпіона вже з'явився симпатичний шанувальник. Посміхніться йому у відповідь.

Стрілець

Можливі неприємні чутки за спиною, про які ви і раніше здогадувалися. Не варто посвячувати навіть близьких друзів в нюанси своєї любовної історії. Щоб уникнути проблем зі здоров'ям, Стрільцеві потрібно виключити з раціону жири і вуглеводи.

Козеріг

Слід бути тактовним і посидючим, щоб жодна дрібниця не вислизнула з-під носа. Ситуація з грошима напружена до межі, тому доведеться влізти в борги. Не переживайте, із зарплати все повернете. Козерогові потрібно тримати баланс у відносинах із обранцем. Інакше навіть невелика сварка призведе до розставання.

Водолій

Можливе відрядження за кордон, вигідний контракт і ділові знайомства. Все це допоможе Водолію зміцнити авторитет і стати більш цілеспрямованим. Для фінансових вкладень не кращий день.

Риби

Не виключене розставання з коханими. Але без паніки – іноді вимушена пауза допомагає зберегти союз. Зате у фінансовій сфері Рибам потрібно активізуватися до такої міри, щоб повернути все те, що безглуздо витрачено.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему

Останні матеріали