7 Липня 2018
Новини

Київська прокуратура оголосила підозру чоловіку, який вбив підполковника поліції за золотий ланцюжок

Київська прокуратура оголосила підозру чоловіку, який вбив підполковника поліції за золотий ланцюжок

Прокуратурою міста Києва повідомлено про підозру 48-річному мешканцю Києво-Святошинського району Київської області за фактом умисного вбивства 41-річного підполковника поліції Дмитра Глушака 5 липня у Києві.

Про це інформує «Київ Оперативний».

Установлено, що в кінці червня зловмисник, який вже був неодноразово судимий за тяжкі корисливі злочини, через мережу Інтернет знайшов оголошення потерпілого щодо продажу золотого ланцюжка та домовився про зустріч.

Під час зустрічі, сівши в автомобіль на заднє сидіння, підозрюваний здійснив у потерпілого два постріли з вогнепальної зброї, після чого заволодів його речами, а саме золотим ланцюжком та мобільним телефоном, та зник з місця події.

Завдяки кропіткій роботі слідчих та оперативних підрозділів столичної поліції особу підозрюваного було встановлено та у подальшому затримано на території Київської області.

Проведеними першочерговими слідчими (розшуковими) діями вдалося встановити та вилучити зброю, з якої ймовірно вчинене вбивство.

Зібрані у ході досудового слідства докази обґрунтовано підтверджують причетність затриманого до злочину, а також свідчать про ретельну підготовку до його вчинення.

На даний час затриманому оголошено підозру у вчиненні злочинів, передбачених п. 6 ч.2 ст. 115 (умисне заподіяння смерті іншій людині, вчиненому з корисливих мотивів), та ч. 4 ст. 187 (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним з насильством) КК України.

До Шевченківського районного суду м. Києва внесено клопотання про обрання затриманому запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Слідство у кримінальному провадженні триває.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, поліція, вбивство
В тему