7 Липня 2018
Новини

Голлівудська красуня Ешлі Грін вийшла заміж

Голлівудська красуня Ешлі Грін вийшла заміж

Через п’ять років роману і півтора роки з моменту заручин зірка вампірської саги 31-річна Ешлі Грін і її коханий 30-ріний Пол Коурі нарешті стали чоловіком і дружиною. Пара обмінялася клятвами в минулу п’ятницю в Сан-Хосе в Каліфорнії в присутності гостей і знаменитих друзів, включаючи Ліама Хемсворта, Зака Ефрона, Роберта Паттінсона, Бріттані Сноу та інших, повідомляє видання Bride.

Ешлі Грін і Пол Коурі зустрічаються з 2013 року, і їх роман вже точно не назвеш стрімким. Пропозицію Пол зробив тільки через три роки відносин. А Ешлі у відповідь вирішила не поспішати з весіллям.

«Я просто хочу, щоб на нашому весіллі було весело всім, щоб це не було серйозною церемонією. Багато наших друзів, які готуються до одруження, переживають сильний стрес. Я так не хочу. Тому зараз ми просто насолоджуємося цим новим для нас етапом – заручинами», – зізналася минулого літа Ешлі в інтерв’ю People.

З тих пір пройшов рік. І «нетрадиційна наречена», як сама себе називала Ешлі, дозріла для весільних турбот. Розділити з закоханими великий день зібралися близько 200 гостей.

Для торжества Грін вибрала напівпрозоре плаття з квітковим візерунком з мережива від Wendi Williams-Stern, а її чоловік – костюм пісочного кольору і білу сорочку зі світло-коричневими мокасинами.

«Венді – справжня чарівниця! Я працюю з нею вже більше десяти років. Спеціально для мене вона створила ще один шедевр. Чекаю не дочекаюся потанцювати в цій сукні сьогодні вночі», – розповіла актриса про свою співпрацю з дизайнером за кілька годин до весільної церемонії.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, ешлі грін
В тему

Останні матеріали