5 Липня 2018
Новини

У Луцьку на одній з вулиць вперше за 50 років тверде покриття

У Луцьку на одній з вулиць вперше за 50 років тверде покриття

В обласному центрі Волині тривають активні роботи з ремонту доріг та прибудинкових територій.

Як інформує відділ інформаційної роботи міської ради, міська влада приділяє значну увагу влаштуванню доріг на вулицях, де ніколи не було нормального твердого покриття. Це переважно територія приватної житлової забудови. За попередні роки уже значну частину вулиць відремонтувати завдяки використанню технології влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією. Це дає можливість за незначні кошти зробити нормальну дорогу для лучан. У приватному секторі невелика інтенсивність руху і використання цієї технології ремонту доріг себе виправдало.

Сьогодні перший заступник міського голови Григорій Недопад, радник міського голови Ігор Поліщук, директор департаменту ЖКГ Юрій Крась побували на вулицях Петра Болбочана, Лермонтова, Смирнова та Уласа Самчука, де дорогу зроблено саме з використанням технології влаштування щебеневого покриття з напівпросочуванням бітумною емульсією.

Григорій Недопад зауважив, що зокрема, на вулиці Уласа Самчука тривають роботи з влаштування каналізаційних люків, зроблене вже покриття. Усі роботи завершать за тиждень-два.

За його словами, мешканці вулиці неодноразово зверталися до нього особисто, секретаря міської ради Григорія Пустовіта та радника міського голови Ігоря Поліщука з проханням відремонтувати дорогу. Він наголосив, що її тут не відновлювали більше 50 років.

Триває й капітальний ремонт дворів. Їх ремонтують комплексно, зокрема, відновлюється дорожнє покриття та тротуари, будуються чи реконструюються мережі зовнішнього освітлення, встановлюються дитячі та спортивні майданчики.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, дороги
В тему