3 Липня 2018
Новини

На Київщині хлопець повісився через зраду коханої

На Київщині хлопець повісився через зраду коханої

У селі Городище-Пустоварівське Київської області на очах у коханої дівчини вчинив самогубство 16-річний Владислав Ващук.

Про це повідомляє ТСН.

Хлопець був закоханий у дівчину з сусіднього села. Того вечора вони разом поверталися з дискотеки. На очах у супутниці з ревнощів неповнолітній хлопець повісився.

Кращий друг Владислава розповів, що хлопець посварився з коханою, яку зустрів півроку тому. Він вважав її своєю першою і останньою.

Однак дівчина місяць тому почала зустрічатися з іншим хлопцем. «Коли ми опитали дівчину, то вона пояснила, що хлопець хвалився перед нею тим, що він вчинить самогубство, якщо вона не буде в подальшому з ним зустрічатися. Він таким чином вирішив показати і продемонструвати, як він це зробить», – розповів начальник відділу комунікації ГУНП Київської області Микола Жукович.

Мати Владислава – вчителька української мови у місцевій школі, батько хлопця працює столяром на заводі. У батьків загиблого є молодша дочка.

16-річний син встиг закінчити 9-й клас і піти вчитися на художника.

Від дому підлітка до цвинтаря дорога вкрита живими квітами – все село Городище Пустоварівка прощалося із Владиславом, якому було всього 16 років. Люди ошелешені тим, що дитина повісилася через нещасне кохання. «Він рано став дорослим, заробляв гроші, помагав батькам», – кажуть селяни.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, самогубство, київ
В тему

Останні матеріали