3 Липня 2018
Новини

В Миколаєві дві команди пожежників ледь погасили сміттєзвалище

В Миколаєві дві команди пожежників ледь погасили сміттєзвалище

В обласному центрі знову загорілося сміття  на полігоні твердих побутових відходів.

Учора, 2 липня, орієнтовно о дев’ятій вечора, миколаївські надзвичайники отримали повідомлення, що палає сміття на полігоні твердих побутових відходів у селі Мішково-Погорілове Вітовського району. Інформує регіональна ДСНС.

На гасіння масштабної пожежі вирушили особовий склад і техніка 4-ї та 16-ї державних пожежно-рятувальних частин, чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Миколаївській області.  Додатково залучили водовозку від ТОВ «Карс Клінінг» для підвозення води. О 23:13 пожежу на площі 800 кв. м вогнеборцям вдалося ліквідувати.

Як зазначають рятувальники, це вже не перший епізод горіння на цій території. В червні пожежники неодноразово гасили тут займання. Крім того, поряд із полігоном на відкритій території та несанкціонованому смітнику пожежі виникають також досить часто і поточний рік не виняток. Вже зареєстровано декілька епізодів. Зазвичай причиною займання стає необережне поводження з вогнем. Крім того, додатковим фактором, що підвищує ризик пожеж, є літня спека.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, пожежа, рятувальники, миколаїв
В тему