2 Липня 2018
Новини

Джулія Робертс на фото в Instagram і у реальному - дві різні жінки

Джулія Робертс на фото в Instagram і у реальному - дві різні жінки

Голлівудська актриса Джулія Робертс стала жертвою набридливих та всюдисущих папараці. Зірка вирушила разом з сім'єю і друзями у довгоочікувану відпустку на Гаваї.

Саме там її підстерегли репортери.

Поки Джулія з чоловіком Денні Модером, дітьми та друзями бесідували на зеленій галявині і попивали смузі папараці зняв компанію у всій красі і з усіх боків.

Звичайно, репортери були злегка здивовані виглядом Джулії: ні макіяжу, ні зачіски, вільний, простий одяг і вражаючі зморшки на обличчі актриси зовсім не вказували на те, що навпроти сидить зірка кінематографії.

До слова, нещодавно Робертс зареєструвалася у Instagram. Лише за день її перше фото назбирало близько 100 тисяч лайків, а на сторінці з’явилося 250 тисяч підписників.

На першому знімку Джулія, одягнена в короткі шорти і світшот з написом «Love», позує, сидячи на траві. Цей знімок зірка лаконічно підписала: «Hello».

Варто зазначити, що Джулія Робертс у реальному житті та на фото у Instagram – дві різні жінки. Не дивно, що багато фанатів здивувалися буденному вигляду зірки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, джулія робертс, instagram
В тему