30 Червня 2018
Новини

У Житомирі бандити тримали в гаражі столичного бізнесмена, вимагаючи переписати на них майно

У Житомирі бандити тримали в гаражі столичного бізнесмена, вимагаючи переписати на них майно

Уранці суботи, 30 червня, до Житомирського відділу поліції звернувся 32-річний житель обласного центру і повідомив, що троє невідомих кілька днів утримували його в якомусь гаражі та вимагали майно. Правоохоронні органи розпочали досудове розслідування та розшук причетних осіб. Інформує прес-служба поліції регіону.

За словами заявника, кілька днів тому до квартири у Києві, яку він винаймає, увірвались троє незнайомців. Вони побили його та, погрожуючи розправою, вивезли до райцентру на Київщині, а згодом перевезли до Житомира, де тримали в одному з гаражних кооперативів. Викрадачі вимагали від чоловіка, який має приватний бізнес, щоб він переоформив на них нерухомість.

Уранці 30 червня бранцеві бандитів удалося втекти та звернутися до поліції.

Поліцейські розпочали низку оперативних заходів для встановлення та затримання осіб, причетних до злочину. Попередньо подію кваліфіковано як вимагання (ч. 3 ст. 189 КК України). Такі дії в поєднанні з насильством, що становило небезпеку для життя чи здоров’я особи, караються тюремним ув’язненням на термін від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, житомир, кримінал, викрадення, поліція
В тему