30 Червня 2018
Новини

Періс Гілтон носить фейкову обручку, після того як згубила справжню з діамантом у 20 каратів

Періс Гілтон носить фейкову обручку, після того як згубила справжню з діамантом у 20 каратів

Світська левиця має аж три підроблені обручки, щоб подорожувати у них і позувати для фото, після того як загубила оригінал із «камінцем» у 20 каратів.

Онучка засновника готельної імперії «Гілтон» Періс та зірка серіалів Кріс Зілка, дідусь якого був українцем, оголосили про свої заручини в січні 2018 року. Тоді 37-літня Гілтон у соцмережах та із глянцевих сторінок хизувалася кільцем із велетенським каменем краплеподібної форми вагою 20 каратів і вартістю два мільйони фунтів стерлінгів. Пише британське видання «Метро».

Та після інциденту, що стався з нею в березні, супербілявка носить на пальчику тільки репліки оригінальної каблучки.

Про це проговорилася журналістам Access Live сама красуня: «Мені зробили кілька точних копій, тому що я боюся їхати в деякі країни із цим кільцем на руці. Тобто у мене є ще три репліки обручки. Ну, ви знаєте, для ді-джеїнгу і відвідування деяких місць». Нагадаємо, заможна кралечка підробляє тим, що «крутить» музику на різних гучних заходах.

А перестраховується так багата американка недаремне: вона з переляку завела собі одразу три копії справжньої обручки після того, як минулої весни мало не розпрощалася із пам’ятною (і до біса дорогою) прикрасою назавжди.

Періс так гоцала на вечірці, куди її запросили, що навіть не помітила, як каблучка із гігантським діамантом злетіла з її руки. Збагнувши, що кільце зникло, блондинка залилася слізьми, влаштувавши справжню солону повінь. Та, на щастя, її женихові Крісу вдалося, обшукавши весь клуб і піднявши на вуха персонал, знайти пропажу. Обручка знайшлася у відерці з льодом на одному зі столиків. Як бачимо, цей випадок навчив зірку обачності.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, періс гілтон
В тему