29 Червня 2018
Новини

В Києві у водія, що відключився після ДТП, замість допомогти, вкрали мобільник

В Києві у водія, що відключився після ДТП, замість допомогти, вкрали мобільник

П’яний кермувальник «Опеля» протаранив ЗАЗ, після чого пасажири іномарки витягли у непритомного водія вітчизняного легковика мобілку і втекли.

Повідомлення про особливо цинічну поведінку учасників ДТП у столиці з’явилося сьогодні, 29 червня, у спільноті «Київ Оперативний» в соціальній мережі «Фейсбук» (інформаційний портал «Київ Оперативний» існує лише на платформі соцмереж і публікує новини про ДТП та кримінальну хроніку столиці). Пасажири іномарки, що спричинила зіткнення із вітчизняним легковим авто ЗАЗ, обікрали його водія, поки той був у «відключці».

Журналіст «КО» описав ситуацію у пабліку: «Тут дуже цікавий апдейт («нововведення», зі сленгу «айтішників». – Ред.) намалювався: одразу після зіткнення, пасажири із Opel (JMB096 Lt) підбігли до водія ZAZ (CA7530AI) надати першу допомогу і, поки той був у відключці, викрали в нього мобільний телефон. Після чого з місця події втекли.
Обидва водії пройшли тест на приладі Drager: ZAZ – 0.00, Opel – 2.04 (більше ніж у 10 разів перевищує допустиму норму)».
За даними порталу «Київ Оперативний», у результаті аварії у водія вітчизняного авто лікарі попередньо діагностували поламані ребра та серйозну травму спини.

«P.S: Мабуть, водій Opel також би втік, якби зміг, – просто його затиснуло в салоні», – іронізує автор допису.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, дтп, кримінал, поліція
В тему

Останні матеріали