29 Червня 2018
Новини

На Сумщині двоє виродків осквернили пам’ятник Небесній сотні: справляли потребу і знімали на телефон

На Сумщині двоє виродків осквернили пам’ятник Небесній сотні: справляли потребу і знімали на телефон

В Сумській області затримали двох молодиків, які вчинили акт вандалізму над монументом, встановленим на честь Героїв Небесної сотні.

Інцидент, що стався сьогодні, 29 червня, в Сумах, вразив усю країну. Два виродки поглумилися над пам’ятником Небесній сотні.

О чверть на третю годину ночі до чергової частини Сумського відділення поліції (м. Суми) надійшло повідомлення від патрульного поліцейського про те, що в обласному центрі на вул. Героям Небесної Сотні виявлено та затримано двох громадян, які справляли природні потреби на пам’ятник «Героям Небесної сотні». Інформує прес-служба поліції регіону
Виїхавши на місце події, слідчо-оперативна група Сумського ВП ГУНП в Сумській області встановила, що двоє молодиків, обоє мешканці Сум (родом із Чернігівщини, випускники сумських навчальних закладів), грубо порушували публічний порядок, що супроводжувалось особливою зухвалістю, а саме справляли природні потреби на пам’ятник «Героям Небесної сотні» та записували свої огидні дії на мобільний телефон.
Покидьків затримано. Порушене кримінальне провадження за статтею «Хуліганство». Проводиться розслідування, хід якого перебуває на контролі керівництва поліції та прокуратури. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суми, небесна сотня, поліція, кримінал
В тему