28 Червня 2018
Новини

«Туристи, насолоджуйтеся»: в Лівані жінок-поліцейських одягли в міні-шорти

«Туристи, насолоджуйтеся»: в Лівані жінок-поліцейських одягли в міні-шорти

В азійській країні дівчат-копів перевдягли в нову уніформу – коротенькі шортики, а також зобов’язали розпускати волосся. І все задля естетичної насолоди чоловіків-туристів.

Коментатори у соцмережах сперечаються: красиве для споглядання видовище чи сексизм? В Ліванській Республіці нововведення у сфері охорони закону. Так, у ліванському місті Бруммана вирішили поміняти імідж співробітниць поліції на спекотний літній період. Працівників правоохоронних органів жіночої статі зобов’язали на службі носити формений берет тільки на розпущеному волоссі. Але головне, що була запроваджена нова форма, яка складається із чорних футболок, міні-шортів, червоного берета і білих кросівок.

Тепер ліванки-поліціянтки патрулюватимуть вулиці з розпущеними косами і в коротких шортах. Треба сказати, що виглядають дівчата в такій формі дуже спокусливо і чоловіки по всьому світу, споглядаючи фото оновленої ліванської поліції в соцмережах, обома руками «за» такі зміни.

Для чого ці нововведення в бік підвищення рівня сексапільності стражів правопорядку? Все для туристів!

Треба сказати, що європейські відпочивальники вже оцінили таку новацію, а от місцеві жителі поставилися до форми по-різному. Багато з них вважає такий крок неприпустимим і обзиває дівчат при виконанні «грішницями». 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, ліван, поліція, курйози
В тему