28 Червня 2018
Новини

На Полтавщині прямо із зали суду втік особливо небезпечний злочинець

На Полтавщині прямо із зали суду втік особливо небезпечний злочинець

УВАГА! Поліція розшукує особливо небезпечного та, ймовірно, озброєного злочинця, який утік із зали Миргородського районного суду.

У Полтавській та суміжних областях може перебувати озброєний злочинець, який здійснив утечу із самісінької судової зали. Про це повідомляє «Київ Оперативний» на сторінці спільноти у «Фейсбуку», посилаючись на поліцію Полтавщини.

Розшукуваний – 40-річний Суржан Віталій Олександрович, підозрюваний за вчинення злочинів, передбачених ст. 257 (бандитизм), 187 (розбій), 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом), 263 (незаконне поводження зі зброєю) КК України. При собі може мати зброю.

У Полтавському регіоні вже введено в дію оперативний план. На розшук злочинця орієнтовано весь особовий склад поліції області.

Згідно з останніми даними, правоохоронці виявили покинуту машину, на якій пересувався бандит разом із жінкою. Втікачі пересуваються пішки в межах Миргородського району. Тому поліція звертається до місцевих жителів бути максимально обережними! А саме: не зупинятися на вимогу незнайомців, не підвозити їх, не впускати до помешкань та уникати будь-яких контактів з невідомими особами.

Якщо ви побачите чоловіка із цього фото (можливо, він буде із супутницею), в жодному разі не намагайтеся затримати його самостійно. Негайно викликайте поліцію, зателефонувавши на 102.

Якщо ви бачили цю людину або вам відомі інші обставини, пов’язані з цією подією, невідкладно поінформуйте поліцію за телефонами: (0532)51-77-02 (ч/ч ГУНП у Полтавській області), (0532) 51-76-72 (ситуаційний центр ГУНП у Полтавській області).

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, суд, поліція, кримінал, полтава
В тему