28 Червня 2018
Новини

Повний місяць 28 червня: що можна робити

Повний місяць 28 червня: що можна робити

У найближчі дні фаза Місяця зміниться - 28 червень зростаючий Місяць, після кривавого затемнення, завершиться повним місяцем.

Період повного Місяця вважається особливим - з давніх часів і до цього дня йому приписують майже містичні особливості, повідомляють podrobnosti.

У цей період місячного циклу небесне тіло надає максимально потужний вплив на природу і на організм людини. В результаті - зростає число автомобільних аварій і надзвичайних ситуацій, підвищується ризик загострення проблем зі здоров'ям і вчинення злочинів. У той же час, багато фахівців стверджують, що в повний місяць природні процеси обміну речовин різко підвищуються, а активність людського мозку досягає свого піку.

Таким чином, фаза повного місяця являє собою складний період, в якому люди, з одного боку, можуть домогтися прориву в роботі або творчості, а з іншого - постраждати від загострення проблем зі здоров'ям або нещасного випадку.

Що потрібно робити в повний місяць

За словами фахівців, повний Місяць в повній мірі вивільняє творчі сили людини, дає прилив енергії, загострює емоційне сприйняття та інтуїцію. Для активних і креативних людей цей період може стати дуже плідним - вони здатні з легкістю вирішувати складні проблеми і знаходити нетривіальні рішення.

Відчуття надлишку енергії і прилив ентузіазму, що виникають в цей період, рекомендується направляти в роботу, творчість і навчання. У той же час, в період повного місяця людина набуває підвищену проникливість. Звичайним явищем в цей час є віщі сни, здатні підказати вихід зі складної ситуації або попередити про небезпеку.

Фахівці рекомендують серйозніше ставитися до снів і голосу інтуїції, які приходять до людини при повному місяці.

Чого не можна робити в повний місяць

Повний місяць серйозно загострює емоційний фон людини, тому в цей період місячного циклу різко підвищується ймовірність конфліктів і злочинів. Особливо сильно вплив небесного світила б'є по емоційно нестабільним людям і людям з психічними відхиленнями.

Рекомендується уникати сварок з близькими і колегами, зберігати спокій і терпіння по відношенню до своїх близьких, і не відповідати на будь-які можливі провокації. Крім цього, в зоні ризику опиняються люди з серцево-судинними захворюваннями, яким варто поберегти себе і відмовитися від зайвих навантажень. Кращим рішенням у цей день буде можливість відпочити в спокійній обстановці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, затемнення, місячний календар
В тему