27 Червня 2018
Новини

27 червня: кого привітати з днем ангела

27 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Олександр, Микола, Йосип.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ЙОСИП

Давньоєврейського походження, означає: «збільшення, прибуток».

У раннім дитинстві Йосип буває дратівливий. Цьому хлопчикові важко догодити: то каша не та, то іграшка не така, яку він бачив у вітрині магазина. До шкільного віку ця якість непомітно зникає.

Йосип володіє такими рисами характеру, як твердість, самозакоханість, примхливість, підвищена емоційність і дратівливість. З дитячих років зростає брехунцем. Виростаючи, він залишається таким же емоційним і дратівливим. Самолюбство Йосипа часто буває хворобливим, що в результаті може призвести до підвищеної дратівливості. Йосипу не вистачає щирості і відкритості, його емоції постійно накопичуються, що може зробити його пристрасним і з сильними почуттями.

Йосип чудово реалізує себе у творчості, він може стати талановитим скульптором, художником, музикантом, кравцем, перукарем, інженером. Ідеальна професія – корисна для суспільства. Престижні професії він не визнає.

Щоб життя Йосипа було щасливішим, йому необхідно навчитися бути відкритим і оптимістичним щодо людей.

З дитячих років є шанувальником жіночої краси. Уже тоді він буде захищати вподобану ним дівчинку і ставитися до неї з ніжністю і відданістю. Таке ставлення до жінок зберігається й у дорослого Йосипа. Він буде хорошим чоловіком, готовим будь-якої хвилини прийти на допомогу. Дуже любить своїх дітей, піклуватиметься про них навіть тоді, якщо відносини з їхньою матір’ю не складуться. Мрія всього його життя – зробити своїх дітей багатими, що найчастіше Йосипу вдається. Одружується Йосип, як правило, два рази. Другий шлюб буває більш щасливим. Йосип не дозволяє бажанням і спокусам взяти гору над розумом. Він володіє гарячим темпераментом, який здатен завоювати будь-яке жіноче серце. Дружиною Йосипа стане дуже гарна жінка.

Йосип любить бути в центрі уваги, друзів запрошує до хати не для того, щоб приголомшити своїми здібностями, а щоб відволікти від життєвих негараздів. У спілкуванні Йосип ніколи не вихлюпуватиме емоції, від нього дуже складно дочекатися образливих слів або гнівних промов.

МИКОЛА

Ім’я походить від давньогрецького імені Ніколаос, що перекладають як «переможець народів».

Микола з дитинства росте міцним і здоровим, хворіє рідко. Не пристає з капризами до батьків, напевно, тому вони не завжди приділяють Миколі достатньо часу. Навчається добре з усіх предметів. Серед однолітків його вирізняє сила, активність і кмітливість.

Труднощі переборює без сторонньої допомоги. Врівноважений, працьовитий і працездатний. Микола може опанувати будь-яку професію, добре зароблятиме.

Простий у спілкуванні, товариський. На посаді керівника Микола жорсткий і навіть деспотичний. Підлеглі побоюватимуться його. У стані гніву погано контролює себе і здатний наламати дров.

ОЛЕКСАНДР

Ім’я Олександр має грецьке походження. У сучасному перекладі означає «захисник», більш ранні версії трактування – «чоловік, який оберігає». Володар імені Олександр дуже впевнений, товариський і життєрадісний. Деяка легковажність робить його симпатичною людиною, яка знає, що у неї велике серце, добра душа і що сам він володіє певною харизмою. Це знання не псує його, а тільки зміцнює. Олександр швидко може освоїтися, куди б він не пішов. Незважаючи на його любов до спокійного відпочинку, він не позбавлений активності, не уникає спілкування і компаній. Олександр любить грамотну бесіду, балаканина про дрібниці його не сильно цікавить, але він може підтримати і її, хоча без особливого захоплення. Цей чоловік любить спілкуватися, віддаючи перевагу тим, у кого можна чогось навчитися, тому легко знаходить загальні теми розмови практично з будь-яким співбесідником і майже напевне із часом опанує мистецтво переконання. Володар імені Олександр яскравий, проникливий чоловік. Він усе своє життя будує щастя, він переконаний, що тільки сам зможе зробити те, що потрібно йому, хоча він не проти (і навіть дуже постарається) перенести частину роботи на інших, але ретельно контролюватиме її виконання. Багатьом здасться, що цей чоловік пихатий, але насправді Олександр прагне все робити добре з першого разу і часом не соромиться засобів для досягнення мети. Його цікавість поширюється тільки на ті сфери, які йому необхідні. Він може стати професіоналом у будь-якій сфері, самостійно вивчити необхідні дисципліни. Його внутрішня цілеспрямованість оточенню здається прагненням до слави, хоча власник цього імені хоче бути оціненим лише за свої заслуги і фактичні досягнення, а не за те, чого він планує добитися. У Олександра гострий розум, переважає стратегічне мислення, хоча тактичні підходи він прекрасно вміє прораховувати, але не вважає їх основними. Він бачить картину в цілому, час від часу може здаватися неглибоким і самовпевненим, але все одно відчуває труднощі в досягненні цілей. Такі якості, як наполегливість і впевненість, надають Олександру владності, і це допомагає йому бути хорошим керівником, здатним вести за собою людей.

Ще в дитинстві Олександр не проти звернути увагу дорослих на свою персону. І робить він це абсолютно різними способами – від блискучих успіхів у навчанні до поганих вчинків. Хлопчик швидше буде веселитися, ніж робити домашнє завдання, тому для його мотивації, можливо, потрібні додаткові зусилля. У юнакові активно будуть проявлятися такі риси, як самовпевненість, хаотичність поведінки, він активно шукатиме свою мрію і мету в житті.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему

Останні матеріали