24 Червня 2018
Новини

День молоді України: ми різні, але ми разом

День молоді України: ми різні, але ми разом

День молоді – свято всіх молодих людей України, яке відзначають щороку в останню неділю червня.

В 2018 році День молоді Україна святкує 24 червня.

Це не просто чергова календарна дата. День молоді символізує юність, енергію, початок, запал, натхнення, самоствердження й активність молодих людей на шляху їхнього розвитку, дорослішання і становлення, як особистості.

Адже молодь - це невтомний двигун прогресу, майбутнє країни, джерело дерзань, пошуків, неспокою і реалізації найсміливіших сподівань.

Як відомо, до категорії "молодь" в Україні відносять громадян у віці від 18 до 35 років. Більше одинадцяти мільйонів осіб, а це приблизно 22,6 % населення України, становлять молоді громадяни країни. 

Традиційно до Дня молоді 60 молодих українців нагороджуються премією Кабінету міністрів за особливі досягнення у розбудові України. Це молоді вчені та науковці, виробничники, спортсмени, військові та молодь, яка проявила особистий героїзм і мужність.

У світі існує ще кілька свят, присвячених молоді: Всесвітній день молоді, який відзначається щорічно 10 листопада, Міжнародний день молоді (12 серпня) і Міжнародний день солідарності молоді (24 квітня).

Молоді і красиві, сміливі та цілеспрямовані, позитивні та креативні сьогодні ваш день!

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, яке сьогодні свято, день молоді
В тему

Останні матеріали