21 Червня 2018
Новини

Найдорожчий молочний коктейль подають у Нью-Йорку

Найдорожчий молочний коктейль подають у Нью-Йорку

Божественно смачний напій у дорогому ресторані у Великому Яблуку підносять замовнику в бокалі, інкрустованому безліччю кристалів Swarovski®.

Нью-Йоркський дорогий ресторан Serendipity 3 спеціально до 20 червня, яке в США, до слова, є Національним днем ванільного молочного коктейлю, створив неймовірний десертний напій на основі молока та морозива. І ванільний шейк від цього закладу потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найдорожчий молочний коктейль у світі. Ідеться на сайті Книги рекордів.

Коштує смакота, що отримала від творців назву LUXE Milkshake, не так уже й багато як для найдорожчих страв світу – лише 100 доларів США. І це за розкішний мікс дуже дорогих складників.

Рецептуру розробив екстравагантний шеф-кухар Джо Кальдероне. Кожен складник був ретельно підібраний шефом завдяки неперевершеним смаковим якостям.

Отже, до складу люксового напою ввійшли: молоко джерсі із високим умістом жирів, яке дають корівки, виведені на Нормандських островах; гаїтянське ванільне морозиво, отримане з преміальних ванільних стручків; смачнючий девонширський крем («топлені вершки»); мадагаскарські ванільні боби; 23 карати їстівного золота; елітні збиті вершки; віслючий карамельний соус Le Cremose Baldizzone, виготовлений з венесуельського какао, ліщини з П’ємонту, свіжого молока ослиці та тростинного цукру; вишні у фруктовому лікері Luxardo Gourmet Maraschino Cherries.

Цікаво, що подають настільки витончену суміш у звичайному скляному бокалі, прикрашеному розсипом більш ніж 3000 кристалів Swarovski®.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, сша, ресторани, рекорди, алкоголь
В тему

Останні матеріали