21 Червня 2018
Новини

Кончіта Вурст звикає до нового образу (фото)

Кончіта Вурст звикає до нового образу (фото)

Переможниця «Євробачення – 2014» Кончіта Вурст постала перед гостями Балу життя у Відні у новому образі.

Ще у травні артистка з запальної брюнетки перетворилася на платинову блондинку. Більше того, тоді Кончіта змінила не тільки колір волосся, а й перефарбувала бороду.

Критики впевнені, що зміни у зовнішності пані Вурст пов’язані з тим, що Том Нойвірт (справжнє ім'я співачки) у минулому році заявив, що має намір розлучитися з маскою Кончити Вурст і почати нову кар'єру під своїм справжнім ім'ям.

Читайте також: Кончіта Вурст тепер блондинка (фото)

«В образі тієї жінки, з якою я переміг на «Євробаченні», я всього вже досяг. І мені більше з нею не по дорозі. Я думаю над появою абсолютно нової творчої особистості, тому повинен вбити Кончиту Вурст. Зараз я шукаю варіанти, які підійдуть мені найкраще».

Чи вплине новий образ та увага публіки на рішення Тома Нойвірта попрощатися з Кончітою, поки що невідомо.

Нагадаємо, з дитинства Том виявляв інтерес до жіночого одягу, а в підлітковому віці зауважив, що його приваблюють чоловіки. У 17 років він зробив камінг-аут, через що дуже страждав від знущань однолітків.

У 2006 році 18-річний Том Нойвірт узяв участь у третьому сезоні австрійського кастинг-шоу для початківців Starmania, на якому посів друге місце.

У 2007 році він став учасником бойз-бенду Jetzt anders!, який проіснував лише кілька місяців.

Кончіта Вурст у новому образі

Слава прийшла до хлопця у 2011 році. Він узяв участь в австрійському кастинг-шоу «Великий шанс» на каналі ORF, де вперше з’явився в образі жінки з бородою Кончіти.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, кончіта вурст, том нойвірт, Фото
В тему