21 Червня 2018
Новини

21 червня: кого привітати з днем ангела

21 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини чоловіки з іменем Федір (свято Феодора Стратилата), а також Василь та Павло.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

ФЕДІР

Ім’я має давньогрецьке походження й означає "Божий дарунок". Федір у дитинстві похмурий, мовчазний і впертий. Він не любить бути ініціатором дитячих ігор і перебуває іноді осторонь від однолітків. Батькам і вчителям буде особливо подобатися акуратність Федора.

Речі в нього завжди будуть у повному порядку, книги й ручки складені на столі, а з відірваним ґудзиком відразу ж прибіжить до матері чи й сам візьметься пришивати. Не любить давати списувати домашні завдання, які сам зробив. Акуратність і педантичність буде властива чоловікам із іменем Федір протягом усього дорослого життя.

ПАВЛО

Павло – добра й чуйна дитина. Він з великим бажанням буде допомагати матері доглядати за молодшим братом або сестричкою. Ніколи не порушить заборон дорослих і буде переконувати своїх друзів не переступати рамки дозволеного. З віком у Павла ще більше виявиться здатність до співпереживання, співчуття.

Люди зможуть йому довірити свої таємниці. Павло схильний пофілософствувати й нерідко професію вибирає, відповідно до свого спокійному характеру. Колеги по роботі будуть цінувати в Павлові працьовитість, надійність і здатність у будь–який момент прийти на допомогу. Виконує свою роботу так, що ні підганяти, ні змушувати його не треба

ВАСИЛЬ

Ім’я походить від давньогрецького слова, яке означає "царський, царствений".

Василь у дитинстві дуже любить гратися зі звірятами й пташками, ніколи не скривдить беззахисну істоту. Вася – мазунчик бабусь і дідусів. Йому постійно необхідно перебувати в товаристві однолітків. Спілкування із друзями у Василя на першому місці. Він може вступити в конфлікт із дружиною, щоб не допустити обмеження інтересів товариша. Йому подобається його робота, але він не буде прагнути до першості у своїй справі, щоб не зачепити честолюбні помисли своїх друзів. Одна з небагатьох негативних якостей Василя – це пристрасть до спиртного.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему