20 Червня 2018
Новини

У Києві на ходу загорілася машина. З’явилося відео

У Києві на ходу загорілася машина. З’явилося відео

20 червня, у Києві сталася пожежа. На перетині проспекту Лобановського і вулиці Кайсарова загорілася вантажна Газель. У кузові автомобіля лежала макулатура.

Машина загорілася близько 12:00. Про це повідомляє «Інформатор».

Водій Газелі розповів, що рухався по проспекту Лобановського у другому ряду. Автомобіліст, який проїжджав повз закричав йому, що у кузові почалася пожежа. Чоловік не розгубився і відразу перестроївшись у перший ряд, зупинив вантажівку і вибіг з машини. Водій не постраждав. Сама Газель вигоріла дотла, включаючи колеса. Водій зазначив, що віз макулатуру і не знає, в чому причина пожежі.

На місці працювали швидка, поліція, спецтехніка ГСЧС і рятувальники. Причини загоряння встановлюють.

Подію зафільмувала дорожня камера проекту на проспекті Лобановського зафіксувала спалах рівно о 11:59. Знадобилося 15 хвилин, щоб автомобіль згорів. Приблизно на 10-й хвилині пожежі палаюча Газель покотилася вниз по дорозі, але, потім зупинилася. На місце прибули пожежники і дві швидких. На проспекті утворився величезний затор в сторону автовокзалу, але рух не перекривався, повз величезний факела безстрашно проїжджали навіть бензовози і пасажирський транспорт.

А декілька годин тому у YouTube очевидці події закинули відео. Увага, у записає присутня ненормативна лексика.

Аматорське відео

 

 

 

Відео з дорожньої камери на проспекті Лобановського

 

 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, київ, пожежа, поліція, рятувальники
В тему