20 Червня 2018
Новини

На Житомирщині кавказці побили і пограбували літнє подружжя

На Житомирщині кавказці побили і пограбували літнє подружжя

У Житомирській області поліція затримала грабіжників-гастролерів із Кавказу.

Учора, 19 червня, співробітникам кримінальної поліції Житомирського ВП, що несли службу на одному з ринків Житомира, підозрілою видалася поведінка чоловіка кавказької національності. Останній намагався збути на базарі телевізор. Інформує відділ комунікації поліції регіону.

Під час перевірки з’ясувалось, що кавказець разом зі спільниками-земляками уночі вчинили розбійний напад на літнє подружжя на Львівщині, з оселі яких і викрали вказану техніку.

В поле зору оперативників фігурант потрапив не тільки через свою зовнішність, характерну для жителів Кавказького регіону, але й через наміри швидко продати побутову техніку. Коли «копи» попросили підозрілого суб’єкта надати документи, то встановили, що у 41-річного чоловіка є авто «Шкода Фабіа». Вдім, де його «залізний кінь», кавказець сказати навідріз відмовлявся.

Тож силовики передали колегам із патрульної поліції орієнтування на вказаний легковий автомобіль, після чого невдовзі він був помічений інспекторами на трасі Київ – Чоп за 33 км від Житомира. На вимогу патрульних зупинитися водій іномарки тільки міцніше натиснув на педаль газу. Зчинилася погоня, в результаті якої співробітники правоохоронних органів таки зупинили машину на кордоні із Київщиною.

В авто перебували 36-річний водій та 46-річний пасажир. Попередньо, і вони, і затриманий раніше – громадяни Азербайджану. Усіх трьох фігурантів доставили до відділку. Тим часом житомирські поліцейські отримали відомості про причетність затриманих до розбійного нападу на літнє подружжя у Львівській області, що стався цієї ночі.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, напад, пограбування, поліція, житомир
В тему