20 Червня 2018
Новини

Дівам йти вчитися, а Левам забути про амбіції

Дівам йти вчитися, а Левам забути про амбіції

Що пропонує гороскоп 20 червня 2018 для всіх знаків зодіаку.

ОВЕН

На перше місце для Овнів може вийти любов і шлюбне партнерство. На жаль, таке прагнення піде врозріз з якістю виконуваної вами роботи, зменшиться відповідальність, ставлення до обов'язків стане легшим.

ТЕЛЕЦЬ

Дисциплінованість і відповідальність не дозволять Тельцям сьогодні зробити необачних вчинків. Вам в цей день важливо встановити взаєморозуміння з партнерами.

БЛИЗНЮКИ

У ділових контактах раптово зростає роль родичів, знайомих і сусідів. Якщо ви не так давно вступили у відносини, то в цей день вони можуть перейти в більш стабільну фазу.

РАК

Ракам сьогодні варто зосередитися на поточних справах. Спільна поїздка з близькою людиною навчить вас краще довіряти один одному і насолоджуватися спільно проведеним часом.

ЛЕВ

Левам варто забути на якийсь час про свої особисті амбіції і адаптуватися до того, що вам пропонує зовнішній світ. Можливі деякі побутові незручності і складності. Тому краще великі покупки відкласти на майбутнє.

ДІВА

Будьте готовими до того, що не все буде складатися гладко на вашій основній роботі і в стосунках з начальством. Також вам можуть зробити зізнання, яке ви давно хотіли почути.

ТЕРЕЗИ

Терезам краще провести цю добу в активному режимі. Але це не найкращий день для ділових операцій: поспішна угода може дати не той ефект, на який ви розраховували.

СКОРПІОН

Відносини з людьми Скорпіони зараз схильні розглядати крізь призму матеріальної чи іншої вигоди. Свій особистий авторитет підтримайте насамперед в родині, в компанії співвітчизників, а також в професійному колі. Сьогодні підсильте заходи безпеки, оскільки вашому майну може бути завдано шкоди.

СТРІЛЕЦЬ

Стрільцям не варто сьогодні вирішувати за допомогою дружби всі свої насущні питання. Але можна прислухатися до порад колег, це позитивно позначиться на результатах вашої праці. Якщо ви керівник, уточніть список днів народження співробітників: цілком можливо, у когось саме сьогодні ювілей.

КОЗЕРІГ

Запізнення або відсутність на робочому місці без попереднього дозволу сьогодні для Козерогів не залишиться непоміченим. Ймовірно, посиляться вимоги начальства до дотримання трудової дисципліни і якості роботи. У більшості ситуацій вам, в будь-якому випадку, не варто діяти самостійно.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні поради представників старшого покоління для Водоліїв будуть більш корисними, ніж легковажні підказки друзів та однокласників. Можуть виявитися актуальними технічні проблеми, а також нюанси, пов'язані з різними експериментальними напрацюваннями.

РИБИ

У Риб день не підходить для важливих консультацій і переговорів, для підписання документів про співпрацю. Не варто без поважної причини (і тим більше в поспіху, через недбалість) ігнорувати чужі потреби.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, гороскоп на день
В тему