20 Червня 2018
Новини

Єва Лонгорія стала мамою та вже показала сина світові

Єва Лонгорія стала мамою та вже показала сина світові

Актриса Єва Лонгорія, відома за роллю Габріель Соліс у серіалі «Відчайдушні домогосподарки», у вівторок, 19 червня вперше стала мамою.

Про це повідомляє журнал «HOLA!».

У 43-річної актриси і її чоловіка Хосе Бастона народився син. Пара назвала новонародженого хлопчика Сантьяго Енріке Бастон. Пологи пройшли успішно. Зірка народжувала у відомому медичному центрі Cedars-Sinai у Лос-Анджелесі.

Також журнал оприлюднив і перше фото мами з малюком, де Єва Лонгорія ніжно пригортає до себе новонародженого сина. Зараз мама відчуває себе добре. До слова, останній місяць вагітності акторка заявляла, що їй досить незручно і вона бажає швидше народити.

Нагадаємо, 21 травня 2016-го, після трьох років стосунків акторка вийшла заміж за мексиканського бізнесмена Хосе Антоніо Бастона. 19 грудня 2017 року стало відомо, що Лонгорія перебуває на четвертому місяці вагітності їхнім первістком-сином.

Відзначимо, що чоловік відомої актриси Хосе Бастон – президент найбільшої медіакомпанії Латинської Америки – Grupo Televisa. У нього вже є троє дітей від попереднього шлюбу з Наталією Есперон.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, єва лонгорія, діти
В тему