20 Червня 2018
Новини

На Франківщині підлітків спіймали на крупній крадіжці «Бірміксу»

На Франківщині підлітків спіймали на крупній крадіжці «Бірміксу»

У Богородчанах Івано-Франківської області трьох юнаків викрили у крадіжці слабоалкогольних напоїв із магазину.

До місцевого відділення поліції звернувся 49-річний житель одного із сіл району. Чоловік повідомив, що невідомі особи проникли на склад магазину, що йому належить, і викрали звідти алкогольні напої, а саме: 20 пляшок пива «Львівське», 24 –  «Чернігівське» та 168 пляшок слабоалкогольного напою «Бірмікс». Сума завданих збитків власник оцінив у 4000 гривень. Інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Виїхавши на місце події, правоохоронці в ході проведення відповідних заходів встановили особи зловмисників. Ними виявились троє неповнолітніх.  Двоє –  15-річні місцеві мешканці, а їхній 17-річний подільник – з іншого села  району.

З’ясувалося, що  в ніч на 15 червня хлопці проходили  повз місцевий магазин та, скориставшись  відсутністю свідків, розбили  вікно у дверях, проникли до складського приміщення  звідки викрали 44 пляшки пива та 168 пляшок слабоалкогольного напою «Бірмікс». Після чого «дали драпака».

У скоєному зловмисники щиросердно призналися, а також розповіли поліції про свої схованки із викраденим алкоголем: 15 пляшок «слабоалкоголки» і пива підлітки встигли випити, а більшість пляшок заховали поблизу місця злочину, ще  частину – замаскували в кущах біля річки.

За фактом крадіжки, поєднаної з проникненням у приміщення, розпочали кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину, передбаченого ч.3 ст.185 КК України. Санкція передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, діти, кримінал, крадіжка, поліція, івано-франківськ
В тему