20 Червня 2018
Новини

Як у Росії дурять футбольних фанатів: подвійне меню, валютне таксі

Як у Росії дурять футбольних фанатів: подвійне меню, валютне таксі

Московський таксист здер з уболівальників 800 доларів за поїздку.

Чоловік довіз двох ісландських уболівальників з аеропорту в центр за 50 тисяч рублів (близько 800 доларів). Туристи здивувалися такій ціні, але гроші віддали. Про це розповів один з потерпілих Херманн Гудмундссон. Пише vesti-ukr.com.

«Коли ми вийшли з аеропорту і доїхали до будинку, нам озвучили суму - 50 тисяч рублів. Хіба це нормально? Сперечатися з таксистом не стали. Якщо чесно, просто хотіли скоріше доїхати і не знали цін на поїздки. Потім нам розповіли про реальну вартість», - розповів турист. Видання не уточнює, чи звернулися іноземці в поліцію.

Це не поодинокий випадок. Ще раніше уболівальник із Саудівської Аравії віддав за поїздку в таксі 30 тисяч (близько 500 доларів) замість 3 тисяч рублів. А в одному з московських кафе біля стадіону «Лужники» спеціально для іноземців зробили меню англійською мовою, в якому ціни були в два рази вище, ніж в меню російською.

За словами російського телеведучого, в перший день мундіалю таксисти в центрі Москви казали уболівальникам, що лічильники показують ціну не в рублях, а в євро.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, росія, футбол, футбол, спорт
В тему