20 Червня 2018
Новини

20 червня: кого привітати з днем ангела

20 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Валерія та Марія.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

МАРІЯ

Ім’я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені – гірка, улюблена, уперта.

Маша – добра, ніжна, спокійна дівчинка. У неї улюблене заняття – побути нянькою для маленьких дітей. Дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе.

Дії її іноді носять імпульсивний характер. Відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов’язки. Однолітки цінують її за працьовитість, здатність виявити співчуття.

ВАЛЕРІЯ

У дитинстві Валерія абсолютно непередбачувана. Вираз «не з тієї ноги встала» повністю підходить їй. Без будь-якої на те причини вона може сильно образитися і бути не в дусі досить довгий час, а потім знову весела і безтурботна, як ніби нічого й не було.

У зрілому віці Валерія все така ж складна і непередбачувана. Відрізняється непостійністю: швидко і часто змінює свої плани, через якийсь час може зовсім по-іншому оцінити одну й ту ж людину. Пристосуватися до характеру Валерії дуже важко. Але така мінлива поведінка Валерії безпосередньо залежить від її підвищеної чутливості і вразливості. Імпульсивний характер Валерії не заважає їй будувати кар’єру. Якщо Валерія прагне домогтися успіхів на роботі, при цьому уникнути проблем у сім’ї, вона завжди зможе привчити себе до порядку в роботі. А свою імпульсивність вона намагається проявити в якомусь особистому захопленні, наприклад, у творчості. Колектив вона сприймає як свою сім’ю.

Валерія завжди хоче бути відповідальною людиною, тому прагне отримати керівну посаду. І в неї це часто виходить. У взаєминах із чоловіками у Валерії виявляється все та ж непередбачуваність. Ніколи не знаєш, чого Валерія захоче або зробить через хвилину. Вона прагне знайти сильного і активного чоловіка, який міг би стати для неї не тільки хорошим партнером і чоловіком, але і близьким другом. Валерія дуже хороша господиня, любить порядок і затишок, який створює своїми руками. Вона надає перевагу тихій домашній обстановці, спілкуванню з близькими для неї людьми. На вечірки і в гості ходить рідко, так як абсолютно не любить це.

Валерія дуже ревнива. Навіть звичайне спілкування чоловіка з жінкою може викликати в ній багато різних підозр. І це часто призводить до кінця, здавалося б, щасливого шлюбу. З людьми, які для неї не знайомі, Валерія тримається досить недовірливо і насторожено. Прихильність такої жінки необхідно поступово і терпляче завойовувати. Не всяка людина може відразу сподобатися їй. Але якщо це сталося, є шанс, що така людина стане для Валерії найкращим другом.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему