19 Червня 2018
Новини

П’яні їжаки провели ніч за ґратами, переборщивши з лікером

П’яні їжаки провели ніч за ґратами, переборщивши з лікером

Шпичасті звірки, які знайшли на дитячому майданчику кимось покинуту пляшку з алкоголем, набралися спиртного до напівпритомності. І були доставлені поліцією в зоопарк. Комічний епізод стався сьогодні у Німеччині. Повідомляє видання «Метро».

Схоже, ці два їжаки провели вікенд у алкогольному забутті. Минулої неділі вранці у дитячому ігровому парку були виявлені маленькі колючі пияки, котрі звалилися з лапок поряд із відкоркованою кимось пляшкою «Адвоката» – голландського яєчного лікеру. Поліція, що виявила цю парочку, описала їх як «майже нерухомі». Стражі правопорядку екстрено доставили голчастих в Тюрингійський зоопарк, де крихітних п’яниць привели до тями ветеринари. Відзначимо, що «Адвокат» – традиційний святковий «градусний» напій в деяких країнах Європи.

У повідомленні в соцмережі поліцейські розповіли про їжаків, які розпивали спиртне в громадському місці: «Спілкування з п’яничками було для нас надзвичайно проблематичним, адже в обох затриманих були лише затуманені спогади про події, їхнє оточення і їхнє земне буття».

Дві дикі тваринки, певно, були шоковані, коли, прокинувшись після хмільного забуття, виявилися в неволі. Співробітники зоопарку прозвітували, що один із їжаків уже оговтався і чекає, поки його товаришу по пляшці полегшає також. Після чого обох пияків випустять у природні умови існування. Як жартують доглядачі, у цих двох їжачків точно буде що розказати своїм лісовим друзям. 

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, німеччина, курйози, алкоголь, тварини
В тему