19 Червня 2018
Новини

Місячний календар на 19 червня 2018 - провокаційний день

Місячний календар на 19 червня 2018 - провокаційний день

19 червня 2018 року в 12:00 – 7 місячний день. Провокаційний день. Вас можуть провокувати на підвищену балакучість, на те, щоб ви сказали необдумані слова. А в цей день даремно базікати не можна, і взагалі говорити краще поменше.

Вся навколишня природа, весь світ дуже чуйно відгукується на кожне слово. Передає mirkosmosa.ru.

Будьте обережнішими зі словами: все, що скажеш, – втілиться в життя. Чого побажаєш вголос комусь або собі – все здійсниться. Особливо небезпечно в цей день брехати. Це дуже скоро стане правдою. Але зате в цей день збудуться і всі благі бажання. Один з найвідповідальніших днів – закладаються основи отримання результатів. Можна оцінити майбутні плоди своєї праці і скільки ще зусиль доведеться докласти для здійснення задуманого. День споглядання і фізичного спокою. Слід проявляти поменше метушні. Великі справи краще відкласти. Займатись тільки тим, що можна швидко завершити.

Місяць у знаку Діва. Гарний час для того, щоб вирішувати проблеми, які стосуються вашого способу життя, здоров'я, харчування. Це час сприятливий для всякої кропіткої роботи, що вимагає підвищеної уваги і терпіння. Відмінний період для ведення бухгалтерії. Гарний час для ділової, наукової, інтелектуальної роботи, навчання, оформлення грошових документів, підвищення своєї кваліфікації. Сприятливо зайнятися наведенням чистоти і порядку, прибиранням.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, місячний календар
В тему