19 Червня 2018
Новини

Голлівудський актор вихваляється українськими краєвидами у Instagram

Голлівудський актор вихваляється українськими краєвидами у Instagram

У Карпатах почались зйомки історичного фільму «Захар Беркут» за мотивами повісті Івана Франка.

Про це пише «Uatv.ua».

Відомий 59-річний голлівудський актор Роберт Патрік, який зіграв головного лиходія в легендарному фантастичному фільмі «Термінатор-2» – робота Т-1000 з текучого металу, зараз знімається в Україні в майбутньому історичному бойовику режисера Ахтема Сейтаблаєва «Захар Беркут».

Персонаж Патріка – народний герой Захар Беркут з однойменної повісті Івана Франка, старійшина громади в карпатській Тухольщині, який разом з народом, що бореться проти монголо-татарської орди. Звичайно, у сюжетну лінію вплетена історія кохання.

«1241 рік. Монгольська орда рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя…» – йдеться в синопсесі до фільму.

Крім Роберта Патріка, в українському фільмі знімаються Томмі Фланаган («Гладіатор», «Хоробре серце») – він зіграє головного антагоніста – боярина-зрадника Тугара Вовка, Роккі Майєрс («Люцифер»), Поппі Дрейтон («Хроніки Шаннари»), Олівер Тревена та інші.

До слова, знімальній групі українського фільму «Захар Беркут» допоможе Голлівуд. Як зазначають у компанії Kinorob, за всю творчу та змістову частину «Захара Беркута» відповідатиме українська команда на чолі з Сейтаблаєвим. Голлівудські партнери забезпечуватимуть комунікацію з міжнародним акторським складом стрічки та допомагатимуть просувати проект на північноамериканському ринку.

За словами Сейтаблаєва, співпраця з американськими партнерами – це шанс розповісти світові цю героїчну історію, показати далеко за межами країни красу Карпат, давні традиції, познайомити з культурою, побутом, українською музикою.

Варто зазначати, що Роберт Патрік здається задоволений роботою. Зірка американського кіно вже кілька днів публікує у себе в Instagram фотографії з Карпат, Синевира та Львова.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, шоу-бізнес, роберт патрік, захар беркут
В тему