19 Червня 2018
Новини

Полтергейст у Рівному або чому рівненські пенсіонери масово розлучаються

Полтергейст у Рівному або чому рівненські пенсіонери масово розлучаються

У Рівному пенсіонери масово розлучаються.

Про це повідомляє «7днів».

Причина виявилась зовсім банальною: пари, які прожили не один десяток літ розлучаються заради субсидій.

Пенсіонери не придумали нічого кращого, як піти на хитрість – фіктивно розлучитися.

За словами заступника начальника Рівненського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану головного територіального управління юстиції у Рівненській області Ірини Реви, минулого року за період 16 травня по 16 червня вони прийняли 24 заяви на розлучення від пар пенсійного віку, за аналогічний період цього року вже мають 58 таких заяв.

«Кількість розлучень збільшилась у зв’язку з новим законом про нарахування субсидій. Як правило, звертаються пари, які одружувались у 60–70-тих роках, і  прописані за різними адресами. Саме ця категорія рівнян масово розлучається. Буває, за день до нас звертається з приводу розлучення 7–8 пар. Раніше стільки не було за тиждень» - прокоментувала пані Ірина.

В управлінні праці та соціального захисту населення м.Рівне пояснили, що згідно нового законодавства про нарахування субсидій враховуються доходи всіх членів сім’ї домогосподарств.

Якщо жінка прописана за однією адресою, а чоловік за іншою, то їй рахуються його доходи, а йому – її, адже жінка обов’язково є членом його сім’ї, так, само, як і чоловік – член сім’ї.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, рівне, пенсіонери, субсидії, розлучення
В тему