18 Червня 2018
Новини

Луцьк: що думають жителі міста про наслідки стихії (фото)

Луцьк: що думають жителі міста про наслідки стихії (фото)

18 червня 2018 року увійде в історію Луцька, як день, коли через негоду, окремі райони міста за декілька хвилин перетворилися у море.

Традиційно, найбільше постраждав мікрорайон РАЦСу та проспект Соборності. Подекуди вода сягала людям по коліна, рух транспорту частково було паралізовано. Нині ж, за декілька годин після негоди, лучани активно діляться фото, відео у Мережі та на каналі YouTube.

Що ж встигла наробити негода за годину та як до таких вибриків природи ставляться жителі міста?

«До таких «сюрпризів» погоди ми вже готові, – жартує пані Наталія, яка проживає на Соборності. – Щороку стається щось подібне. Хоч раз на сезон, а от такий дощ затоплює район Гостинця. Я вже схожі «колапси» сприймаю стримано. Як тільки побачила, який дощ випав, зрозуміла що до Квіткового ринку не доїду. Тому спокійно вийшла на зупинці «Храм Всіх Святих землі Волинської» та пішла понад домами, – там вище ніж біля РАЦСу, – навіть не намочивши ноги дійшла додому», – сказала пані Наталія.

«Через безлад не переймаємося! День-два і повалені дерева приберуть. Одного шкода, – град та вітер побив плодові дерева у дворах. Вже наступного тижня могли б вишні зривати, а так, он воно все на асфальті валяється», – бідкається пан Володимир.

«Сьогоднішня злива – це ще нічого! От пам’ятаю декілька років тому, дощ був настільки сильним, що не те що район РАЦСу затопило, вода до Там-Таму дійшла. То тоді всі продавці з прилеглих до зупинки магазинчиків товар викручували» – згадує пані Марія.

«Слава Богу, що дощ багато біди не наробив! Такий стрес Луцьку лише в користь! От подивіться, скільки людей на вулиці повиходило, діти в калюжах бігають, а якби не злива, так би і сиділи, втупившись у свої комп’ютери», – сміється бабуся Марина.

Нагадаємо, синоптики прогнозували сьогодні в Луцьку зранку ясну погоду, а вже вдень небо повинне було бути затягнуте хмарами і…без опадів.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, Фото, армія, погода, погода
В тему