18 Червня 2018
Новини

Курйози на ЧС-2018: «ліфчик» Путіна, середній палець Роббі Вільямса, табу на секс…

Курйози на ЧС-2018: «ліфчик» Путіна, середній палець Роббі Вільямса, табу на секс…

Багатим на смішні, дивні і знакові події став початок чемпіонату світу з футболу 2018 року, що в ці дні проходить у Росії. Тут відзначилися всі: від президента до закордонних зірок.

Зокрема, на церемонії відкриття і британський співак Роббі Вільямс під час виконання пісні показав у телекамеру… середній палець. Трансляції була прямою, тому режисери не встигли вирізати брутальний жест.

Натомість, промова Путіна, яку він прочитав з листочка про «свято спорту» всіх розвеселила. А також картинка, яку показували на ТБ і на табло стадіону. Оператори і режисери трансляції давали такий ракурс, що мікрофони на рівні грудей Путіна в соцмережах одразу охрестили «пухнастим ліфчиком».

Сексу – ні!

Депутатка з Держдуми – 70-річна Тамара Плетньова – зробила дуже «важливу заяву»: закликала росіянок «не займатися сексом з іноземними вболівальниками». За її словами, такі доступні жінки потім ризикують стати матерями-одиначками та навела приклад Олімпіади-1980 у Москві.

Англійськии вболівальникам – зась!

Майже 1300 вболівальникам з Англії і Уельсу заборонено їхати на ЧС-2018. Вони перебувають у «чорному списку» футбольних хуліганів, яким заборонено відвідувати стадіони.

Присутність України

Несподіваною була й поява на трибунах прапора України. Насправді нічого героїчного у цьому не було – наше знамено майоріло серед багатьох інших, як і планували організатори події: мов, дивіться, всі країни нам друзі, навіть Україна…  

А от хто справді заслуговує над повагу за сміливість, так це активісти «Відкритої Росії», які неподалік від стадіону «Лужники» вивісили величезний баннер на підтримку українського політв’язня Кремля Олега Сенцова. Пише 24tv.ua.

Росіянка та бразильський ефір…

У перший день ЧС-2018 в Росії на одній із вулиць Москви стався кумедний випадок за участю місцевої жительки та бразильських журналістів. Представники каналу Fox Sports готували репортаж про ЧС-2018. Проте раптом у кадр потрапила місцева жителька, яка наполегливо намагалась поспілкуватись з бразильським журна’лістом російською мовою. Після декількох хвилин спроб з'ясування, яку країну представляє журналіст, жінці так і не вдалось порозумітись із репортером, проте його колег у студії вона однозначно насмішила.

І, сувенір!

 

Напередодні ЧС-2018 у мережі висміяли курйозні сувенірні матрьошки, виготовлені спеціально до чемпіонату світу з футболу-2018 у Росії. Фотографії матрьошок, які тримають в руках футбольні м'ячі, а в роті – свисток висміяли у соцмережах. «Символ збірної Росії по футболу», «Сподіваюся, це свисток», «Яка збірна - такі і матрьошки», «Збірний образ російського футболіста», - коментують фотографії в мережі.

Це підбірка за перші дні чемпіонату, надалі будемо стежити і інформувати вас про цікаві та курйозні події…

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, курйози, футбол, футбол, спорт
В тему