18 Червня 2018
Новини

Закордонні ЗМІ впевнені, що Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон примирилися

Закордонні ЗМІ впевнені, що Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон примирилися

Днями знамениті Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон, яких весь світ обожнює за ролі Белли і Едварда, були помічені в одному з ресторанів Лос-Анджелеса на вечірці до дня народження Лілі-Роуз Депп. За даними очевидців, вони спілкувалися і вели себе як друзі. Але навіть така безневинна бесіда спровокувала чутки про відновлення роману.

А в недавньому інтерв’ю на питання репортерів, з ким із особливих актрис йому пощастило попрацювати, Роб назвав і Крістен.

«Я працював з актрисами, яких можна порівняти з електростанціями. Це Кріс... так Крістен Стюарт. Ще – Міа Васіковська, Крістін Скотт Томас, Ума Турман».

Такий коментар ще більше підігрів інтерес ЗМІ до пари, оскільки ображений через зради колишньої коханої Паттінсон зазвичай не згадує у інтерв’ю про Кріс…

Відтак, шанувальники сутінкової саги все ще сподіваються на возз'єднання їх улюбленої пари – Крістен Стюарт і Роберта Паттінсона.

Нагадаємо, Крістен і Роберт вперше розійшлися у 2012 році. Причиною розриву стала інтрижка актриси з режисером стрічки «Білосніжка і мисливець» Рупертом Сандерсом. Через деякий час закохані помирилася, а Паттінсон навіть зробив Стюарт пропозицію. Однак до весілля справа так і не дійшла: пара розлучилася остаточно.

Зараз Стюарт не приховує свою бісексуальність. Улітку 2016 року в інтерв’ю Крістен підтвердила, що зустрічається з дизайнером спецефектів Алішею Каргайл. Якийсь час у пресі мусували чутки про весілля пари, але незабаром дівчата розбіглися. Крім Каргайл, Стюарт зустрічалася з французькою співачкою і актрисою Соко, також у неї був короткий роман зі співачкою і продюсером St. Vincent, яка працювала над саундтреком до режисерського дебюту Стюарт. З кінця 2016 року в Крістен стосунки з 27-річною моделлю Стеллою Максвелл, яка у свій час мала роман з американською актрисою і співачкою Майлі Сайрус.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Світ, шоу-бізнес, крістен стюарт, роберт паттінсон
В тему