17 Червня 2018
Новини

17 червня: кого привітати з днем ангела

17 червня: кого привітати з днем ангела

Цього дня відзначають іменини Марія, Митрофан, Софія та Мефодій.

Як ім’я вплинуло на формування характеру нинішніх іменинників та яка доля чекає на «винуватців свята»?

МАРІЯ

Ім’я має давньоєврейське походження. Існує кілька значень імені – гірка, улюблена, уперта.

Маша – добра, ніжна, спокійна дівчинка. У неї улюблене заняття – побути нянькою для маленьких дітей. Дуже вразлива, важко переживає навіть невелике зауваження на свою адресу. У той же час у її характері присутні твердість, достоїнство, здатність постояти за себе.

Дії її іноді носять імпульсивний характер. Відповідально ставиться до навчання в школі й завжди старанно виконує домашні обов’язки. Однолітки цінують її за працьовитість, здатність виявити співчуття.

СОФІЯ

Ім’я Софія з давньогрецької «мудрість», «премудрість», «мудра».

З юних років Софія проявляє себе як активна дівчинка. Вона із задоволенням спілкується з іншими людьми. У неї багатий внутрішній світ. У той же час засвоєння нових знань Софії не завжди дається просто. У сім’ї її дуже люблять батьки. Вона дуже рухлива. Власниця цього імені з легкістю вирішує будь–які питання. З віком Софія стає все більш помітною і привабливою, що притягує протилежну стать. У житті Софія прагне все встигнути і пізнати. Їй завжди хочеться бути в центрі уваги. У колі друзів вона відверта, любить розмовляти по душам, вміє вислухати співрозмовника і при необхідності дати пораду.

У житті у Софії не раз може виникнути необхідність підлаштовуватися під оточуючих, а, отже, і змінюватися. Але Софія завжди знає до чого прагнути, намагається втілити задумане в реальність. Їй супроводжуватиме успіх. Але Софії потрібно навчитися довіряти іншим людям. Вона вміє щиро співчувати. У відносинах з друзями Софії дуже важливо, щоб її вміли вислухати. Софія любить спілкуватися з іншими людьми, розмовляючи про їхні проблеми. Завдяки цим якостям до неї завжди тягнуться люди. Вона швидко знаходить співрозмовників навіть у малознайомій компанії. Дівчина рідко прислухається до чужих порад. Вона ґрунтується на власній інтуїції і логіки. Ця дівчина розумна і вміє все робити самостійно. За своїм моральним якостям Софія здатна на героїчні вчинки. У сім’ї вона не любить бути лідером, хоча має для цього всі необхідні якості. Чоловік відчуває в своїй обраниці щось особливе. Чоловік і діти для неї завжди на першому місці.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, день ангела
В тему