16 Червня 2018
Новини

У Луцьку потенційний самогубця пробив головою двері психлікарні

У Луцьку потенційний самогубця пробив головою двері психлікарні

У обласному центрі Волині співробітники патрульної поліції врятували хлопця, який хотів вистрибнути з шостого поверху і поводився агресивно.  

В п’ятницю, 15 червня, під вечір луцькі патрульні отримали по радіодиспетчеру повідомлення: «Особа хоче вчинити самогубство» – і негайно виїхали на виклик у гуртожиток, що на вулиці Даньшина в обласному центрі. Інформує патрульна поліція м. Луцька на своїй сторінці у соцмережі.

У гуртожитку заявники вказали на 6-й поверх, де 22-річний хлопець намагався зістрибнути з будівлі. За попередньою інформацією, двоє осіб проходили повз кімнату та помітили у вікні молодика, який кричав, що зістрибне. Його затягли досередини та, притиснувши до підлоги, тримали, бо шарпався, намагаючись вирватися.

Правоохоронці змушені були застосувати спецзасіб та помістили потенційного самовбивцю у машину «швидкої», притримуючи всю дорогу, оскільки продовжував чинити опір.

А біля приміщення психіатричної лікарні пручався та навіть спромігся розбити головою двері. Спільними зусиллями медики і копи таки госпіталізували парубка й дали відповідні ліки.
Коли хлопчина трохи заспокоїться, на нього чекатиме бесіда зі слідчим задля встановлення мотивів такої деструктивної поведінки.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, поліція, самогубство
В тему

Останні матеріали