15 Червня 2018
Новини

У Луцьку говорили про розвиток туризму

У Луцьку говорили про розвиток туризму

Перший та унікальний форум «WEST TOURISM FORUM 2018» триває сьогодні у СОК «Адреналін-сіті».

Як зазначають організатори,  це ексклюзивна та надзвичайно цікава подія для області та Луцька, оскільки проводиться вперше. Мета заходу –  консолідація зусиль бізнесу, влади та громадських організацій для вирішення актуальних питань у сфері туризму, а також ознайомлення із світовими туристичними тенденціями.

Крім того, присутні матимуть змогу обмінятися досвідом про інноваційні підходи на ринку туристичного бізнесу України, висловити  ідеї, як створити конкурентоспроможний туристичний продукт, проаналізувати туристичні можливості регіону.

Організаторами форуму є РМБА “Бізнес Академія” за підтримки управління туризму та промоції міста Луцької міської ради.

До речі, учасниками форуму стали кращі експерти у сфері туризму з Києва, Одеси, Львова та Луцька, власники та керівники закладів туристичного спрямування - готельєри, ресторатори, менеджери туристичних фірм та організацій, власники та менеджери логістичних і транспортних компаній, представники влади, організатори масових заходів (фестивалів, концертів, тощо), працівники музеїв, закладів культури, а також усі зацікавлені у розвитку туристичної галузі міста Луцька.

На урочисте відкриття заходу завітав радник міського голови Ігор Поліщук.

«Приємно, що вперше у нашому місті відбувається така важлива туристична подія. На думку міської влади, місто Луцьк має рухатися саме у напрямку розвитку туристичної галузі, адже це насамперед створення додаткових робочих місць, нові можливості для влади та бізнесу. Ми працюємо у цьому напрямку. У Луцьку широко представлено не лише подієвий, а й спортивний туризм. Окрім цікавих та колоритних фестивалів, наше місто все частіше приймає різноманітні спортивні змагання.  

Наступного року у Луцьку відбудеться Чемпіонат Європи із спортивного багатоборства. У процесі обговорення я бажаю вам перейняти новий досвід, дізнатися щось цікаве та корисне для розвитку вашої 

справи”, - зазначив він, вітаючи присутніх у залі гостей.

Про основні туристичні тренди 2018 року учасникам форуму розповів Президент національної туристичної організації України із міста Одеса Іван Ліптуга. За його словами, все більше й більше людей у світі стають жителями міст. Саме міста стають брендами нації та привертають до себе максимум уваги.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, Волинь, луцьк, туризм, форум
В тему