15 Червня 2018
Новини

У Полтаві накрили нарколабораторію, де наварили психотропів на півтора мільйона

У Полтаві накрили нарколабораторію, де наварили психотропів на півтора мільйона

Правоохоронці Дніпропетровщини викрили у Полтаві нарколабораторію з виготовленим метамфетаміном на 1,5 мільйона гривень.

В ході санкціонованих обшуків силовики з управління протидії наркозлочинності вилучили майже півтора кілограма метамфетаміну, вартість якого за цінами «чорного ринку» сягає близько 1,5 мільйона гривень. Ідеться в повідомленні Національної поліції.

Правоохоронці затримали 37-річного підозрюваного, який виготовляв психотроп для подальшої реалізації по всій Україні.

14 червня під час обшуку в будинку, який зловмисник винаймав, поліцейські виявили лабораторне обладнання для виготовлення метамфетаміну – різноманітні колби, скляні трубки тощо, а також електронні ваги і порожні пакети із застібками-сліпами. Вилучені предмети та психотропну речовину направили на експертизу.

«Нарколаборанта» затримали в порядку ст. 208 КПКУ за скоєння кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 307 («Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів») Кримінального кодексу України. Йому «світить» до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Друзі! Підписуйтесь на нашу сторінку Фейсбук і будьте завжди в курсі останніх новин.

Все про: Україна, наркотики, полтава, поліція, кримінал
В тему

Останні матеріали